Trygga erotikbutiker! Butiker för köp av lösfittor! Klicka här för urvalet.

Vilken typ skall man börja med?

Valet av lösfitta är egentligen din plånbok och storlek på penisen. Varför spendera mer pengar än du måste, men samtidigt skall du välja rätt lösvagina för just DIG!

Plånboken bestämmer.

För många bestämmer just plånboken vid deras köp, första köpet. Visst är det lätt att tänka att “alla produkter” är likadana eller “jag köper det dyraste så blir det bäst”. Nej, det är inte sant, varken det billigaste eller dyraste alternativet kan vara det rätta för dig. Man skall klart leta efter prisvärt alternativ, köpa det hos rätt butik och välja något som känns rätt. Fokusera gärna på rätt material, dvs. butiker som säljer varor som är testade, köpta genom rätt kanaler, utvalda för att de innehåller rätt ämnen – kom ihåg att denna produkt skall sitta runt din penis, så du vill inte ha direktimporterade produkter från auktionssidor eller kopior gjorde av tvivelaktiga material med farliga lösningsmedel. Är stavningen på olika varumärken konstiga, skall du tänka efter 2 ggr. Exempel på sådant är “Flashlight”, “Fleshleight” och liknande. Det heter Fleshlight och inget annat!

Mindre handhållna lösfittor är en favorit vid första köpet. För ca. 300 kr och billigare kan man få en väldigt trevlig lösmus, som kommer hålla ett tag och vara till stort nöje. Vill du satsa på en premiumprodukt, så måste du räkna med priser på 600 kr och uppåt.

Din storlek …

Vissa lösmusar är trånga, extra stimulerande, vissa är lite kortare och vissa sägs vara mycket verklighetstrogna, lösa på insidan, mer lika en verklig vagina. De sist nämnda är också de som är bäst för de med lite större storlek, både på längden och bredden. De mindre handhållna exemplen är oftast också bra, då materialet töjer sig mycket, men dessa är dock oftast korta och har man en lång penis är det inte så skönt att den kommer ut i andra änden. Så välj rätt, kolla på längden hos butikerna och lyssna på det i beskrivningarna.

Räkna med merutgifter!

Det finns alltid något man skall köpa till. Glidmedel är en av de sakerna – det måste man ha. Det går åt en del glid, så köp inte flaskor som är mindre än 100 ml, det är verkligen det minsta man bör köpa. Räkna med att bra glid går på över 100 kr för en sådan flaska. Vissa lösmusar och material behöver även lite underhåll, för att de skall hålla sig mjuka och räcka väldigt många användningar. Ett majsstärleksepulver är väldigt vanligt, Fleshlight har sitt eget kallat Fleshlight Powder. Ett av de största misstagen är att man inte köper just glidmedel och när man får hem produkten, så kan man inte använda den eller så får man liten provförpackning som endast räcker en gång ….