Trygga erotikbutiker! Butiker för köp av lösfittor! Klicka här för urvalet.

Vilka lösfittor väljer svenska män?

Så vilka lösvaginor väljer svenska män att köpa? Är det små, billiga eller är det stora produkter som säljer bäst och svenska män väljer? Vi frågade och fick lite insyn om detta från Lovebox.se .

Stora delar av kunderna väljer lösvaginor som ligger på 400-800 kr, dvs. lösvaginor av lite större kvalité och av de mer kända märken. Man verkar inte bry sig om storleken och väljer även de som är lite större, så det finns inget behöv av små saker som måste gömmas. Tenga och Fleshlight är ganska populära märken i denna prisklass.

Det säljs även stora mängder av mindre lösvaginor, som t.ex. Tenga Egg (se bild ovan), som är engångsprodukter – roliga produkter som ges bort som present av en kompis eller partnern, oftast som en överraskning för att chocka och ha roligt.

Första gången köpare testar oftast lösfittor utan skal, dessa är oftast produkter som ligger under 300 kr och har samma egenskaper som dyrare produkter, men är mindre och utan hårt skal. Det ger också ibland en liten fördel genom att man kan öka stimulansen genom att öka trycket på vaginan och påminner mer om en vanlig handtralla – varför just första-gången-kunder är de mest intresserade av dessa produkter.

Det finns även dyrare lösfittor, oftast halvkroppar och rövar, som kostar lite mer, ca. 2000 kr och uppåt. Dessa är kanske målet för kunder som redan prövat allt annat och känner för att investera i en mer verklighetstrogen produkt. Bland dessa finns t.ex. de olika Fuck Me Silly – produkterna.