Trygga erotikbutiker! Butiker för köp av lösfittor! Klicka här för urvalet.

Skönaste, verkligaste, mest trånga eller stimulerande?

Att välja en mus är utan tvekan svårt för nybörjare, men även de som använt en lösfitta innan. Oftast är  det en chansning och de flesta går på känslan, bilderna, kanske något de hört eller läst. Dock är det svårt att veta vilken textur, mönster på insidan av lösfittan som kommer vara den skönaste, mest verkliga, mest stimulerande eller mest praktiska.

Den skönaste, finns det?

Det finns alltid någon som kommer påstår att den skönaste musen är ??? eller ???, men det finns inte. Det är vad du kommer uppleva och känna. Visst påstår att de bästa lösfittorna är dock som de levereras av Fleshlight och Tenga och dessa är utan tvekan de två varumärken som säljer bra i detta premiumsegment. Så tro inte för mycket och när det kommer till tillverkas texter, men titta gärna på nätet på oberoende sidor, Youtube-recensioner och gå på känsla.

Den mest verkliga?

I detta fall är det Fleshlight olika modeller som vinner denna kategorin. Många, inte alla, Fleshlight är tillverkade för att kännas något lösa, men ändå stimulerande. Med lagom mycket glidmedel blir dessa verkligen otroligt lika en verklig vagina. Att detta lösfittor har ett skal runt om bidrar också till denna känsla, då man kan inte trycka eller på annat sätt påverkar stimuleringen som på handhållna lösvaginor utan skal.

Den mest sålda vaginan är utan tvekan originalet av Fleshlight med helt slät insidan. Stimuleringen är minimal, men verklighetskänslan är stor och skön. För att sedan hålla sig till modeller som är lika en verkligen fitta, får man hålla sig till Fleshlight Girls modeller – d.v.s. de fullstora Fleshlight. Dessa har lotus-mönstret som har varit tillgänglig för konsumenter lång tid och är beprövad. Nyligen släppta Dorcel Girls samt Signature-serien är också några att satsa på. En annan är Vortex-varianten av Fleshlight med bara en delikat, litet mönster med vågiga egenskaper.

Fleshlight – Vortex

Den trånga och stimulerande?

Här har både Fleshlight en del att komma, men även Tenga. Fleshlight har Stamina-varianten, men även de mindre musarna som Flight eller Sex-in-a-can.

Fleshlight Stamina

Tenga har också en del modeller och nästan alla Flip Hole modeller är trånga och extremt stimulerande.

Här skall man dock inte glömma de billigare varianterna som inte har skal. Dessa håller man inte handen och de är mjuka och mycket flexibla. Dess går dock att klämma lite från olika ställen. Det resulterar oftast i mest trånga känslan av lösmus och ger den stimulansen man själv vill ha. Det finns ett stort antal märken som tillverkas lösfittor utan skal. Ett exempel är t.ex. Fresh Innocence-serien från NMC.

Fresh Innocence – Lucy

Den praktiska?

Vad söker ni som är praktiskt? Ett skal för att slippa bli kladdig – det är en sak som man kanske skall titta på. En annan är utan tvekan rengöringen. De flesta lösfittor har kanaler som går rakt igenom lösvaginan, så de skall spolas igenom med vatten vid rengöring. Väldigt få av dessa går att vända in eller ut, så ibland kan torkningen ta tid och vara lite besvärlig. Här vinner verkligen Tenga modellerna, dock endast Tenga Flip Hole (olika färger, samt Tenga Flip Zero) modeller, då dessa kan öppnad och rengöras snabbt, samt torkar på nolltid när de är öppna.

Tanga Flip Zero – vilande efter rengöring

Tenga FLip Zero – lätt att öppna och rengöra