Trygga erotikbutiker! Butiker för köp av lösfittor! Klicka här för urvalet.

Mest sålda lösvaginor?

Det är idag helt omöjligt att veta exakt vilka lösvaginor som säljer bäst och just vilken modell är den mest sålda. Anledningen är för att det finns en stor mängd märken och modeller på marknaden – många tillkommer och försvinner varje år.

Vi vet dock att Fleshlight är ett av de märken som säljer bäst och att en av deras första modeller, var och är en storsäljare – deras Original som visa på bilden ovan. Sedan dess har ett stort antal Fleshlight slått alla möjliga rekord och säljer väldigt bra. Bland storsäljare är Pilot modellen, som är lite mindre och även ministrukturen hos Sex-in-a-can Lady Lager!

Tenga är ett annat varumärke som levererar lösmusar med stora stimuleringsegenskaper. Deras Flip Hole och Flip Hole Zero är utan tvekan mycket populära, like Tenga Egg – en serie av engångsprodukter som är roliga, lätta att ge bort som roliga presenter och köps väldigt ofta av män resande fot, samt tjejer som vil överraska sin kille ibland.

Man skall dock inte utesluta många handhållna modeller, oftast billigare modeller utan något skal. Dessa är storsäljare, men det finns så många modeller och märken att statistik är svår att få fram.