Trygga erotikbutiker! Butiker för köp av lösfittor! Klicka här för urvalet.

Glidmedel till lösmusar – rekommendation

De flesta lösmusar är tillverkade av hudliknande material, vilket oftast betyder två olika typer av material som används. Glidmedel är ett måste för att kunna använda en lösmus och glöm olivoljor, babyoljor, margarin och andra matprodukter ni har hemma …

Mineralbaserade material

Dessa material är oftast de mest mjuka och liknar hud så gott det går. De är tillverkade av olika sorts mineraloljor. Fleshlight använder sig av denna typ. Då dessa är tillverkade av oljor går de så klart inte använda med oljebaserade glidmedel – dessa är ändå väldigt få och oftast har butikerna inte ens dessa tillgängliga. Silikonbaserade kanske går att använda, men det beror väldigt mycket på innehållet i glidmedlet. Oftast vill man inte ta chansen att förstöra en dyr produkt, så vattenbaserade glidmedel är 100% säkra och är det bästa valet!

TPR-material

Dessa material är ganska så lika de mineralbaserade materialen när det kommer till användning med glidmedel. Silikonbaserade glidmedel kan kanske vara ett alternativ, men även här är vattenbaserade glidmedel 100%-tiga och därför bör dessa väljas.

Hur mycket går det åt?

Den ständiga frågan från första-gången-kunder är om man måste ha glidmedel, men även hur mycket det går åt. Normalt kan man räkna med att vid en användning, om du inte använder lösmusen i timmar, men kanske 20 minuter eller liknande, kommer det att gå åt ca. 5-10 ml. Dvs. en flaska på 100 ml, som kostar strax över 100 kr, kommer räcka 10-15 ggr beroende på storlek på lösmusen och hur länge den används.

Sammanfattning

Vattenbaserat glidmedel bör användas. Ca. 5-10 ml glidmedel går det åt vid varje användning.