Trygga erotikbutiker! Butiker för köp av lösfittor! Klicka här för urvalet.

Fleshlight, Dorcel Girls – är de bra?

En måste för de som gillar Fleshlight
  • Stimulering
  • Naturlighet

Sammanfattning

Dorcel Girls är en specialutgåva från Fleshligh i samarbete med den franska porrproducenten Dorcel. Med ett annat mönster än normalt uppnår man skön stimulering, men förlorar kanske lite på den naturliga känslan som finns i de vanliga Fleshlight Girls. Oavsett detta ger vi denna serier en tumme upp!

4.5

Utan tvekan har Fleshlight släpps bra produkter hittills vissa mer realistiska och vissa mindre, men alla gör sitt jobb, så att många män i världen kan njuta av härliga utlösningar.

Fleshlight Girls är en beprövad serie, där alla vaginor har samma mönster på insidan – Lotus. Vaginornas utsida, läpparna är dock avgjutningar av de olika porrstjärnor som står som modeller. Utsidan spelar i det fallet ingen roll för känslan utan det är insidan.

Dorcel Girls kommer i 4 olika yttre utföranden, med fel olika porrstjärnor som modeller; Anna Polina, Valentina Nappi, Lola Reve och Claire Castel.

Insidan är annorlunda än det vanliga Lotus-utseendet vi sett tidigare på alla Fleshlight Girls. Man vill utmärka sig och sätter en annan textur in. Efter ett antal tester märker vi snabbt att den känns något mer trång, skön, väldigt stimulerande. Man tar dock bort en aning av det naturliga som Lotus-texturen ger, men ökar känslan i själva stimuleringen. Detta på gott och ont, mer stimulering, men mindre verkligt.

Kanaldiametern börjar på knappa 0,6 cm och uppgår nästan till 2 cm på vissa sträckor, även om det är bara på två ställen som den blir så bred. Andra mått, som yttre mått är likadana som övriga Fleshlight Girls man släppt tidigare.

nappi_04

Inga Fleshlight har hittills gjort oss helt besvikna och Dorcel Girls håller definitivt måttet. Har du redan en Fleshlight med Lotus-texturen kommer du inte bli besviken av att köpa en av dessa, då stimuleringen är annorlunda och skön.

Med paketet får man en paket testglidmedel som räcker för en användning och en reklambroschyr för Fleshlight. Även här får man en pappersförpackning, istället för de snygga metallförpackningar som levererades 5-6 år sedan, men den eran är nog förbi.

Priset på dessa modeller ligger som på de flesta Fleshlight Girls. Butikerna håller priser på mellan 599 och 899 kr, beroende var den köps in.

Valentina Nappi

Valentina Nappi

Anna Polina

Anna Polina

Claire Castel

Claire Castel

Lola Reve

Lola Reve