Trygga erotikbutiker! Butiker för köp av lösfittor! Klicka här för urvalet.

Blir man mer okänslig av lösmusar?

Det finns inga bra svar på det, men allt tyder på att man inte blir det. Lösmusar, lösfittor och som vanliga vaginor i den bemärkelsen att alla användning av dessa görs tillsammans med glidmedel och det rekommenderas att man använder rikligt med glid. Likt en vagina kommer motståendet och friktionen bli minimalt och påverkar inte känsligheten nämnvärt.

Det bör dock anmärkas att onanin med bara handen sker oftast hos killar utan glidmedel och i de fallen är friktionen större, så onani med handen (runkning helt enkelt) kan minska känsligheten och man kan bli mer okänslig. Samma gäller dock också med lösmusar om man använder lite glidmedel eller dåligt glidmedel, samt mycket trånga lösmusar, som skall ge väldigt mycket stimulering. Exempel på sådana lösmusar är t.ex. en del produkter från Tenga, som är väldigt stimulerande.

Fördelar med minskad okänslighet?

Det finns dock fördelar med lätt minskad känslighet och det är att man håller ut längre som kille i sängen, då en mindre del av för tidig utlösning har att göra med hur känslig med är för stimulans.

Det finns dessutom produkter som rekommenderas speciellt till detta, olika lösfittor som skall stimulera i massor och på så sätt även träna upp dig för att kunna träna bort de problem man har med för tidig utlösning. Kom ihåg att dessa används för att träna upp dig rent fysisk och psykisk för att kunna hantera stimulansen och inte för att minska känsligheten, så använd rikligt med glidmedel. En sådan produkt är Stamina, STU, från Fleshlight, som är just en mycket stimulerande produkt.

Så använd glidmedel och bli kung på att kunna hantera din utlösning!