Trygga erotikbutiker! Butiker för köp av lösfittor! Klicka här för urvalet.

Bästa sättet att rengöra en lösvagina

Lösvaginor kan hålla väldigt länge, men även väldigt kort, beroende hur du kommer att sköta den!

Tvål eller andra rengöringsmedel?

Nej, inga rengöringsmedel, som två, tvättmedel eller annat skall användas. Dessa material torkar oftast ut materialen, de hudliknande produkterna är tillverkade av. Använd lagom varmt, rinnande vatten. Använd inte tvål!

Bakteriedödande medel?

Många butiker rekommenderar bakteriedödande medel och det är rimligt. Många av lösmusarna har strukturer på insidan eller på ytan som lätt kan vara en bra gömma för bakterier, som får de och växa där. Sedan använder man produkten intimt – vilket är inte så bra. Kanske inte vid varje användning, men om du har i tankarna att låta lusmusen ligga ett tag oanvänd, rekommenderas att använda sig av ett icke-alkoholaktigt bakteriedödande medel, t.ex. Fleshwash!

Torka?

Det är viktigt att låta din lösmus torka ordentligt. Inte på elementet, inte i något torksskåp. Lägg den på en handduk, täck över med en annan och låt den lufttorka!

Powder, majsstärkelse?

Flertal märken för hudliknande lösmusar har majsstärkelse för sina produkter för just underhållande effekt. Den som reda haft en lösmus har säkert stött på att efter 2-4 användningar, även om man rengör den bra, blir lösmusen lite kladdig, klistrig med tiden. Detta beror på att materialet andas. Detta kan med tiden leda till att produkten blir hårdare och förlorar sina mjuka egenskaper. Den rena majsstärkelsen, t.ex. Fleshlight Powder, tar man på kanske varannan användning, efter att man har rengjort den och låtit den torka ordentligt. När den väl är torr, strör man på lite pulver och brer ut det på lösmusen – sedan kan man förvara den och lösfittan behåller sin mjuka, sköna yta länge …

Sammanfattning

  • skölj under rinnande vatten eller i en skål/vask
  • låt lufttorka
  • eventuellt använd bakteriedödande medel och låt torka av sig själv, t.ex. Fleshwash (ej alkoholaktiga medel)
  • använd majsstärkelse-medel, som t.ex. Fleshlight Powder