Trygga erotikbutiker! Butiker för köp av lösfittor! Klicka här för urvalet.

Är det lika accepterat som dildon för tjejer?

Idag är det vanligt att tjejen pratar öppet, ja delvis, om sina dildon, vibratorer, knipkulor och andra sköna leksaker. Det har blivit accepterat av många att en tjej har en vibrator, att den ligger i byrålådan och att det rullar på batterier. Det är oftast inget ovanligt och ingen höjer på ögonbrynen om någon erkänner att de har en sexleksak.

Hur är det då med killar? Brukar man prata om lösfittor, lösvaginor eller andra sexleksaker som prostatavibratorer? Nej, tyvärr är det inte det. Dagens samhälle pratar istället om onani i from av en handtralla, runkning eller andra stimulanser utan sexleksaker.

Dock på senare tid, har man mer och mer hört ordet Fleshlight i diskussioner, där oftast man med glädje berättar om sin sexleksak som ser ut som en “lampa” och är en skön lösvagina. Fleshlight har på senare tid kommit till att bli ett samlingsord för lösvaginor av olika slag, fast det egentligen är ett varumärke. Fast det är så, rapporterar butiker att över 60% av alla köp som sker av män i butikerna består just av lösmusar av olika slag.

Förhoppningsvis kommer denna utveckling leda till att det är lika accepterat för en kille att äga en lösmus, likt en tjej har en dildo eller vibrator!